byggforum

Våra tjänster

Stambyten

Stambyten är ett av bolagets   huvudsysslor.
Bolaget kommer som orderingången ser ut nu minst påbörja ett stambyte som Totalentreprenör under den kommande månaden. Stambyten kommer också fortsättningsvis att vara en av bolagets huvudsysslor.  
 

Privata badrum

Vi utför årligen flertalet privata badrumsrenoveringar och våra kunder drar nytta av vår storlek och säkerställda processer med expertis inom tätskikt, rör, el, snickerier, målning och plattsättning.
Kundkommunikationen och att våra kunder är komfortabla under hela processen är av största vikt. Liksom kvalitén på arbetet.

Nybyggnation

Vi bygger som totalentreprenör nya platsbyggda villor eller villor i prefabrik format för både privatkunders och företagskunders räkning. Vi har precis avslutat en nybyggnation av en villa i Farsta. Under det gångna året avyttrade bolaget sin egen platsbyggda fastighet ute i Rimbo.
Bolaget söker vidare tomter i närförort för liknande projekt


 

Fastigheter

Vi har avyttrat en egenbyggd fastighet som hyrdes ut i Norrtälje kommun. och vi har för avsikt att bygga och förvärva fastigheter när tillfällen ges.
Vi har även ramavtal med fastighetsvärdar för löpande service.

Ombyggnation & renoveringar

Vi  genomför ombyggnationer och totalrenoveringar av fastigheter, lägenheter och vindsvåningar. I dagsläget avslutar vi snart 3 st ombyggnationer av villor som är belägna i Djursholm, Örby och Solna. Vi avslutar nu även ombyggnationen av en lägenhet i Vasastan samt har
avslutat ett vindsbygge på Söder. 

Arkitekter/Inredningsarkitekter

För att skräddarsy respektive projekt enligt kundens önskemål, samarbetar Byggforum & Fastighetsutveckling med konstruktörer, arkitekter och inredningsarkitekter samt annan viktig expertis för det specifika projektet.